• Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@casablanca.cat

Carrer Manlleu, 19

08500 Vic

Barcelona

© 2019 by Pau Molist

DONA

eseOese

L’essència de la marca és la naturalitat, la dona eseOese per damunt de tot se sent bé amb ella mateixa.


Proposem una elegància intemporal i barregem tendències perquè ens diverteix, però sempre preval la llibertat d’escollir el que realment afavoreix per damunt de totes les modes. Ens inspiren les dones que ens envolten: les nostres amigues, germanes, companyes… Dones de veritat. Veiem una noia amb un look que ens agrada a la porta del cinema i l’endemà tot l’equip de disseny en parla.


També forma part del nostre ADN la importància que donem a la comoditat i a la qualitat. Ens emprovem totes les peces abans de donar-hi el vistiplau i les rentem per no tenir sorpreses amb les mides.


El nostre estil femení, bohemi i chic conviu amb un esperit lliure, desimbolt i hippy (ens volem escapar a una illa). Tot això barrejat amb molt savoir-faire és eseOese.

                                                                                                    - eseOese -

Mi&Co

Mi&Co neix de la il·lusió de dues generacions amants del disseny, el tèxtil, la moda i les tendències.

Gaudim i ens inspirem a Formentera, on ens relaxem i somiem desperts envoltats de la bellesa dels elements. La seva llum, la seva calidesa, les aigües cristal·lines...

Volem materialitzar i compartir les experiències viscudes i ho fem a través de col·leccions de bany i exterior, tant a l'estiu més bohemi com a l'hivern més urbà.

Creiem en la proximitat i és per això que les nostres peces es confeccionen una a una de forma acurada i artesanal a nivell nacional.

Som una gran família que ens agrada allò natural, genuí, autèntic i proper.

                                                                                                    - Mi&Co.-

TOMMY HILFIGER JEANS

La carrera de Tommy Hilfiger va començar amb el denim i el chambray, teixits clau del patrimoni de la marca".

 

Quan Hilfiger tenia 17 anys, juntament amb dos amics més es van posar a comprar pantalons texans a la ciutat de Nova York i vendre'ls a Elmira, la seva ciutat natal, on era impossible trobar pantalons com aquells. Als seus inicis la venda es duia a terme des del maleter del Volkswagen Beetle de Tommy, cosa que va suposar un gran èxit i va permetre que més endavant, naixés una cadena de botigues anomenada People's Place, on Tommy Hilfiger va començar a experimentar treballant amb chambray, denim a mida, nous ajustats i diferents estils de rentat. Des del llançament de la marca, l'any 1985, aquests teixits i la paleta de colors de la firma estatunidenca, s'ha mantingut com una part important de l'ADN de la marca.

MEISÏE

Meisie es va fundar l’any 2009 per Noelia Peinado i Marc Sorensen: dos emprenedors amb un llarg recorregut en el món de la moda. Noelia es la responsable del disseny i de la part creativa, mentre que Marc s'encarrega de desenvolupar la projecció de la marca al mercat internacional. Junts van focalitzar la seva visió en la necessitat que tenien les botigues i boutiques de oferir un producte a preu assequible sense que això repercutís en la qualitat ni al disseny.

Noelia es va inspirar en el disseny bohemi dels detalls romàntics i la influència escandinava per llançar la seva primera col·lecció. Després els innombrables viatges que han realitzat pel món han reforçat el concepte de crear una marca cada vegada més internacional. Amb tot això, les col·leccions de Meisie segueixen conservant el seu caràcter personal i tímid, alhora que percebem la seva identitat pròpia gràcies als seus nombrosos detalls.