• Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@casablanca.cat

Carrer Manlleu, 19

08500 Vic

Barcelona

© 2019 by Pau Molist

POLÍTICA DE PRIVACITAT

A Carles Molist Sellabona tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar de l'acompliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Carles Molist Sellabona estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Carles Molist Sellabona o a l'adreça de correu electrònic info@casablanca.cat, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, o bé a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Responsable del tractament:

Carles Molist Sellabona - NIF: 33937488E

Carrer Manlleu 19, 08500. Vic.

info@casablanca.cat 

Base jurídica: Reglamento General de Protección de Datos (RGPD).

Finalitat del tractament: Gestió de relació amb els clients

Categoría de destinataris: The Rocket Science Group. (Mailchimp)

Transferències internacionals: Per tal de complir amb la gestió de dades dels clients a Casablanca 1921 hem escollit el software "Mailchimp" de la Rocket Science Group.  Mailchimp té la certificació "Privacy Shield". Aquesta certificació protegeix les dades transferides als servidors d'Estats Units amb la mateixa normativa aplicada a la Unió Europea (RGPD), per garantir el mateix grau de seguretat que un software sense transferència de dades internacionals.

Termini de conservació: les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals o bé fins que el client expressi la seva oposició al tractament d'aquestes. 

Actualitzat el 23 de novembre de 2019