top of page
Image by Jeremy Bishop

Dependent/a a 40h

Tens preguntes?

Posa't en contacte amb nosaltres:

938 862 012

info@casablanca.cat

Busquem dependent/a per incorporar-se al nostre establiment Casablanca 1921. Com a venedor seràs el responsable de crear un entorn de compres agradable i organitzat per fidelitzar i proporcionar un excel·lent servei al client.

Estem buscant una persona motivada i amb actitud proactiva per a incorporar-se a temps complet (40 h/setmana), per a desenvolupar tasques de dependent i de gestió puntualment. Oferim un contracte indefinit i un salari competitiu.

 

Què necessites per a aquesta posició?

  • Experiència al sector (moda o vendes en general)

  • Nivell alt de català i castellà, tant parlat com escrit.

  • Es valorarà molt positivament el coneixement d'altres idiomes, especialment l'anglès.

  • Actitud proactiva; amb ganes d'aprendre i assumir responsabilitats.

  • Facilitat per a la gestió de xarxes socials com Instagram i WhatsApp.

T'interessa?

 

Envia'ns la teva candidatura amb el teu currículum complet al correu electrònic següent info@casablanca.cat o bé aplica a través de LinkedIn

Clàusula informativa: tractament de dades de candidats

Responsable: Identitat: Carles Molist Sellabona - NIF: 33937488E Dir. Postal: Carrer Manlleu, 19 Telèfon: 938.862.012 Correu electrònic: casablanca@casablanca.cat

A Carles Molist Sellabona tractem la informació que ens facilita per tal de mantenir-lo informat de les diferents vacants a un lloc de treball que es produeixin en la nostra organització. Les dades proporcionades es conservaran fins a l'adjudicació d'un lloc de treball o fins que Un. Exerceixi el seu dret de supressió. Les dades només se cediran a tercers involucrats en la recopil·lació d'aquestes, en aquest cas, Wix.com Ltd. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Carles Molist Sellabona estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Carles Molist Sellabona, Carrer Manlleu, 19. 08500. Vic o a l'adreça de correu electrònic info@casablanca.cat, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

bottom of page