• Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@casablanca.cat

Carrer Manlleu, 19

08500 Vic

Barcelona

© 2019 by Pau Molist

Busquem dependent/a per incorporar-se al nostre establiment Casablanca 1921. Com a venedor seràs el responsable de crear un entorn de compres agradable i organitzat per fidelitzar i proporcionar un excel·lent servei al client.

 

Envia'ns la teva candidatura amb el teu currículum complet a l'enllaç següent: 

Clàusula informativa: tractament de dades personals

Responsable: Identitat: Carles Molist Sellabona - NIF: 33937488E Dir. Postal: Carrer Manlleu, 19 Telèfon: 938.862.012 Correu electrònic: casablanca@casablanca.cat

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació d'aquest. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Casablanca 1921 estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.