CONCEPT STORE

 

Com a "Concept Store" posem a disposició productes de la llar i cosmètics. Escollim productes en funció de les tendències més actuals i els gustos més refinats. Per aquest motiu aquesta temporada escollim les marques següents, caracteritzades per ser de primera qualitat, fetes artesanalment i de proximitat.

Espelemes i ambientadors

CERABELLA

iu-2.jpeg
iu-4.jpeg
iu-1.jpeg
iu-3.jpeg

La història de Cerabella començà a finals del s.XIX quan Francesca Abella va muntar un obrador de ciris a la Plaça del Pedró al barri del Raval de Barcelona, en una època on la llum del sol s'utilitzava per blanquejar la cera i on les espelmes servien per a il·luminar les nits fosques.

La modernització de la societat, amb èxits tan evidents com l'ús generalitzat de l'electricitat, també va transformar la manera d'entendre l'ofici de la cereria, que es va haver de reinventar al llarg de les cinc generacions que succeïren a la fundadora.

A partir dels anys 60, comença la història que defineix encara l'essència de Cerabella: la d'una aposta per la qualitat i la investigació per convertir la fabricació de les espelmes, un mètode d'il·luminació ancestral, en una creació constant de formes, perfums, colors i usos.

  • Facebook Cerabella
  • Twitter Cerabella
  • Pinterest Cerabella
  • Instagram Cerabella

Cosmètica artesanal

 

FISIOCOSMÈTICA DEL MONTSENY

delmontseny.png

Start-up nascuda l'any 2019 porta a casa els productes més naturals del Montseny. Per mità d'una recol·lecció a mà i un procesament 100% artesenal neixen els productes cosmètics del Montseny. "Per què la natura quedi reflectida a la teva pell, a la teva ànima", Fisiocosmètica del Montseny utilitza olis verges de primera premsada d'oliva i d'ametlles dolces, de proximitat i ecològics. D'aquesta manera s'obtè un màxim de principis actius de qualitat.


Perquè tot plegat té una sinergia amb productes sostenibles de comerç just com la mantega de karité i els olis essencials de qualitat que enriqueixen el cosmètic.

Des de l'inici, on es recol·lecten les plantes, passant per les maceracions i extraccions vegetals i la creació del cosmètic, es fa tot d'una manera artesanal, fins que arriba a les teves mans. Directe de la natura a la pell.

  • Facebook del Montseny
  • Instagram de Montseny

Productes relacionats

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.

We don’t have any products to show right now.