• Twitter
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@casablanca.cat

Carrer Manlleu, 19

08500. Vic.

Barcelona. 

© 2020. Pau Molist

HOME
 

TOMMY HILFIGER JEANS

La carrera de Tommy Hilfiger va començar amb el denim i el chambray, teixits clau del patrimoni de la marca".

 

Quan Hilfiger tenia 17 anys, juntament amb dos amics més es van posar a comprar pantalons texans a la ciutat de Nova York i vendre'ls a Elmira, la seva ciutat natal, on era impossible trobar pantalons com aquells. Als seus inicis la venda es duia a terme des del maleter del Volkswagen Beetle de Tommy, cosa que va suposar un gran èxit i va permetre que més endavant, naixés una cadena de botigues anomenada People's Place, on Tommy Hilfiger va començar a experimentar treballant amb chambray, denim a mida, nous ajustats i diferents estils de rentat. Des del llançament de la marca, l'any 1985, aquests teixits i la paleta de colors de la firma estatunidenca, s'ha mantingut com una part important de l'ADN de la marca.

MANUEL RITZ

Manuel Ritz és una marca italiana que opera en diferents camps de la moda. Reconegut per la seva alta especialització en la producció de moda d’home italiana. La força del grup es concentra en la intel·ligent barreja d'artesania i tradició que alhora es combina amb la innovació i la recerca del disseny. El fort personatge italià que el caracteritza en el camp de la producció i la creativitat no ha impedit que Manuel Ritz desenvolupi una vocació internacional efectiva en distribució i expansió al mercat europeu.

La companyia creu fermament en la qualitat del treball i la vida dels seus empleats, que es mostren plenament involucrats en el projecte i somni empresarial.El sentit de participació i associació es desenvolupa a tots els nivells tant dins com fora de l'empresa: des dels laboratoris i fabriques implicats en el procés de producció, als clients, protagonistes de la indústria de la distribució.

 

NZA - NEW ZEALAND AUCKLAND

La història de Nova Zelanda i la seva bellesa natural són la constant font d'inspiració de l'estil i el disseny de NZA New Zealand Auckland. La companyia està contínuament vitalitzada per la dinàmica de l'aire lliure, l'aventura i l’estil de vida que caracteritza a aquest país.

Un paisatge únic, amb terrenys rugosos, altes i perilloses muntanyes, rius salvatges i les línies litorals de platja daurada que desperten unes fortes ganes de descobrir els indrets més amagats i desconeguts. Aquest esperit de gaudir descobrint és l’escènica de NZA New Zealand Auckand que ve directament representat als dissenys, posteriorment fabricats amb els materials novazelandesos de més bona qualitat.

 

SSEINSE

Un nom fascinant i misteriós identifica una marca que té com a concepte bàsic la creació de roba masculina acuradament seleccionada, la innovació obtinguda mitjançant l'ús de materials originals i de qualitat i la singularitat del producte basada en l'ús d'accessoris glamurosos: SSEINSE expressa el seu estil de vida amb la col·lecció total d'home que satisfà les demandes d'una clientela cada vegada més exigent i que busca millorar la seva imatge.